Online examentraining biologie HAVO-VWO

Met deze examentraining bereid ik je stap voor stap voor op je eindexamen. De examentraining bestaat uit:

 1. Een heldere uitleg van de stof van elk examendomein
  Per examendomein geef ik je in een videosamenvatting een duidelijk overzicht van de examenstof. Heb je voor een bepaald onderwerp extra uitleg nodig? Geen probleem! Op mijn Youtube-kanaal bied ik in korte, heldere video's de volledige examenstof biologie aan. Je kunt deze video's in je eigen tempo bekijken, waar en wanneer je maar wilt.  
 2. Een grote hoeveelheid oefenopgaven
  Oefenen, oefenen, oefenen! Alleen door regelmatig examenopgaven te maken, ga je de stof echt begrijpen. Heb je elk examendomein met succes bestudeerd en de bijbehorende opgaven gemaakt? Dan is het tijd om een volledig examen te maken. Alle opgaven zijn voorzien van een video-uitwerking, waarin ik laat zien hoe je een opgave zo effectief mogelijk aanpakt en hoe je het maximale uit je Binas haalt.  
 3. Persoonlijke begeleiding
  Kom je er even niet uit? Ik ben altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden!

Door deze online examentraining ben je optimaal voorbereid en ga je met meer zelfvertrouwen het examen in. Voor éénmalig €24,95 krijg je tot en met 31 augustus 2024 toegang tot alle content. Met deze toegang kun je de online training gebruiken op je laptop, desktop, tablet of smartphone.

Om over te gaan op de aanschaf van deze examentraining dien je eerst een account aan te maken. Klik daartoe op het icoon rechtsboven op deze pagina.  

demo

Voorbeeld examentraining

 • Domein F - Evolutie

  Domein F - Evolutie

  Om je een beter beeld te kunnen vormen van de examentraining zie je hier een samenvatting van examendomein F (VWO) en de uitwerking van ëén van de bijbehorende opdrachten.

  Samenvatting Domein F

  Domein F - Opdracht 10


  Vragen | Domein F - Evolutie


  Nog geen vragen bij dit domein

Volledige examens DEMO

  Geen domeinen gevonden